Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Waaier 62 in Leimuiden 2451 VW

Waaier 62

2451 VW Leimuiden
Huurprijs € 1.975,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Representatief en multifunctioneel bedrijfspand op het kleinschalige bedrijventerrein "De Drechthoek" aan de rand van Leimuiden. Het gebouw heeft een moderne uitstraling en heeft bijzonder veel natuurlijke lichtinval. Het is geschikt voor diverse soorten bedrijven die behoefte hebben aan een werkplaats, kantoor, opslag of anderzins. Er zijn tevens goede parkeermogelijkheden. Er zijn 4...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 395 m²
Lees meer

Omschrijving

Representatief en multifunctioneel bedrijfspand op het kleinschalige bedrijventerrein "De Drechthoek" aan de rand van Leimuiden. Het gebouw heeft een moderne uitstraling en heeft bijzonder veel natuurlijke lichtinval. Het is geschikt voor diverse soorten bedrijven die behoefte hebben aan een werkplaats, kantoor, opslag of anderzins. Er zijn tevens goede parkeermogelijkheden. Er zijn 4 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bereikbaarheid/locatie
Leimuiden wordt ontsloten door de N207 tussen Alphen aan den Rijn en Nieuw-Vennep en de snelwegen naar Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. De A4 en A44 bevinden zich op een afstand van enkele autominuten.

Oppervlakte/indeling
Het totale vloeroppervlakte is circa 395 m² wat is verdeeld over circa 325 m² bedrijfsruimte en circa 70 m² kantoorruimte

Parkeermogelijkheden
In totaal zijn er 4 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Opleveringsniveau:
- gasheater;
- elektrische overheaddeur;
- vloerbelasting van de begane grond is 2.000 kg/m²;
- pantry;
- toilet;
- centrale verwarming met radiatoren.

Servicekosten:
Er zijn geen servicekosten van toepassing. Voorzieningen zoals gas, water en elektra komen op naam van de huurder.

Zekerheidstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "alle huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Aanvaarding:
In overleg.

Bestemmingsplan:
Het perceel valt in het vigerende bestemmingsplan Buitengebied Oost vastgesteld op 31 mei 2018. De bestemming luidt “Bedrijventerrein” ten behoeve van bedrijven in de Milieucategorie 1 tot en met categorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten.

Bijzonderheden
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.975,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2000 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 395 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Prijs
€ 2.300,-
Oppervlakte
395 m²

Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring