Mijn favorieten

Fotografie & Styling

Professionele Fotografie & Styling
Meer dan ooit is fotografie & styling essentieel bij de verkoop van onroerend goed. De kosten hiervan betalen zich dubbel en dwars terug. Een kleine investering in een professionele fotograaf, scheelt duizenden euro’s op de uiteindelijke verkoopprijs. 
 
Interactieve 360 gradenfoto's
Met 360 gradenfoto's geeft u een totaalbeeld van de ruimte. Het voordeel hiervan is dat de ruimtes veel inzichtelijker worden. De panoramafoto's geven de kijker de mogelijkheid om interactief rond te kijken. 360 gradenfoto's zijn zowel in het interieur als ook in het exterieur toe te passen.

Plattegronden en inmeten BBMI
Middels plattegronden geeft u de geïnteresseerde direct een helder inzicht in uw woning, kantoor of bedrijfspand. De gemaatvoerde floorplanner plattegronden zijn zowel in 2d als ook in 3d leverbaar. Daarnaast is het mogelijk om de plattegronden met meubilair in te richten, waardoor de bruikbaarheid van het object nog duidelijker zichtbaar wordt.
Per 1 september 2010 is door de NVM een Branche Brede Meet Instructie (BBMI) ingevoerd. Door een object professioneel te laten inmeten verzekert u potentiële kopers van correcte informatie over de inhoud en de gebruiksoppervlakte. In een overzichtelijk meetcertificaat wordt inzichtelijk gemaakt wat de inhoud en gebruiksoppervlakte is.

Virtueel Inrichten
Verouderde of leegstaande woningen geven vaak een treurige aanblik. Veel geïnteresseerden hebben moeite om hierdoor heen te kijken en de potentie van een woning te zien. Gevolg is vaak dat een woning hierdoor langer te koop blijft staan. Gelukkig bieden wij nu de mogelijkheid om de woning virtueel te restylen. Op basis van de oorspronkelijke foto's wordt de ruimte virtueel opnieuw ingericht met een interieur naar keuze. Laat potentiële geïnteresseerden zien wat de mogelijkheden van de woning zijn!
Drone video of Hoogtefotografie
Wilt u de presentatie naar een nog hoger plan tillen?  The sky is NOT the limit! Wij verzorgen adembenemende drone video's en spectaculaire hoogtefoto's. Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Verkoopstyling
In de woningmarkt is het zaak om uit te stijgen boven de rest.  Onze styliste weet als geen ander de sterke punten van uw woning of bedrijfsruimte te benadrukken en deze voor een breed publiek aantrekkelijk te maken. Als uw huis gerestyled is zult u versteld staan van de grote, positieve verandering die teweeg is gebracht.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring